Alarmsysteem zonder meldkamer met telefoon app

Wilt u geen abonnementen dan kunt u ervoor kiezen het alarmsysteem te laten doormelden naar uw mobiele telefoon. Er moet dan in het alarmsysteem wel een zogenaamde GPRS/GSM kiezer worden geplaatst. Deze zorgt ervoor dat het alarminstallatie van V&S Beveiliging naar uw mobiele telefoon kan bellen. OP het moment dat er een alarm is zult u gebeld worden of een push melding ontvangen. Het nadeel van deze optie is uiteraard dat uw mobiele telefoon aan moet staan, vol moet zijn, niet op stil mag staan en u moet signaal hebben. Is er één van bovenstaande zaken aan de hand dan bent u niet bereikbaar en kunt u niet reageren en dan is een meldkamer beter.

alarmsysteem smartphone app

Het andere grote nadeel is dat u altijd alles zelf moet oplossen. Ook als u bijvoorbeeld in het buitenland bent en er is schade aan uw pand.

Om het allemaal iets makkelijker te maken is het juist bij GSM doormelding erg verstandig een camerasysteem te laten plaatsen zodat u zelf van afstand kunt inloggen en kunt kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is.

Via een alarmsysteem met smartphone app kunt u het alarmsysteem in en uit schakelen en de meldingen controleren. Risco Group heeft hier een mooie oplossing voor